Καλωσόρισμα Αρχική Σελίδα

Të dashur miq, 
Mirë se erdhët! Në këtë web page mund të gjeni të gjitha informacionet e nevojshme shkencore në lidhje me operacionet kirurgjikale dhe teknikat, që ndjek për më shumë se 18 vjet, për përballimin e obezitetit, të neoplazmave, të hemorroideve, të hernies, të gjëndrave endokrine dhe në përgjithësi për operacionet e kirurgjisë së përgjithshme.

Paralelisht, mund të më dërgoni cilëndo pyetje, nëpërmjet formës së komunikimit që disponon web page dhe të konsultohemi së bashku për çështjet që ju preokupojnë. 

Me respekt,
Sotiris Gavriil