Fushat e Specializimit

Fushat në të cilat specializohem janë kirurgjia e obezitetit, e onkologjisë dhe e sistemit tretës, e hernies dhe e gjëndrave endokrine.

Në këtë unitet mund të gjeni të gjitha informacionet dhe përgjigjet në lidhje me pyetje për sëmundjet që mund të dëmtojnë pjesë konkrete të trupit tonë dhe terapia e tyre mund të mbështetet në mënyrë ekskluzive dhe vetëm në teknika që përfshihen në fushat e lartpërmendura.